En flickas bekännelse

En flickas bekännelse

Då min tidigare blogg lades ner. Kände jag för en nystart. Här kan ni läsa om mitt sexliv. Utforskandet inom bdsm världen och mycket bilder utlovas

amatör analt bdsm kvinnor bilder

  • Listades 2015-09-14
  • 57 305 visningar
  • 40 506 klick
  • 272 gillamarkeringar
Besök bloggen

Kommentarer

Frida den 28/10 2018 klockan 12:43

Älskar din blogg!!

Herr b den 28/09 2018 klockan 14:25

Blir hård varje gång jag klickar mig in på din blogg

Erik den 20/07 2018 klockan 21:26

Välskriven och oerhört upphetsande blogg!

Billy Butt den 02/01 2017 klockan 23:27

Jag är en man med en ung dotter som jag är rädd om, inte överbeskyddande, men ändå! Hon har lånat några datorer av mig genom åren och jag har sett vilka sidor hon har varit in på. Inte för att jag snokar men skumma sidor kan sänka en dator för gott. Jag ville att hon skulle höra P3-dokumentären om Alexandra-mannen. Det gjorde hon och var rätt spak efteråt. Det var nån blatte som kom hit och förförde en jävla massa underåriga tjejer runtom i Sverige över internet. Många våldtäkter blev det! Han fick dom att visa allt dom hade framför webkameran och utnyttjade det sen. Varför gör dom så? Vi båda visste varför. Är man ung vacker och kåt så vill man ha bekräftelse. Alla är ju inte så vackra men kåta ändå. Jag själv var inte så kåt på tjejer i 13-årsåldern men nåt år senare när flickorna fick fina tuttar så blev det trångt i brallan. Jag hade turen att gå i en klass i sjuan med tre av skolans snyggaste tjejer. Dom gillade mig och jag gillade dom. Vi umgicks ofta men sen kom avundsjukan. Varför ska du ha tre snygga tjejer och vi ingen? Fråga dom sa jag! Vi var ju bara kompisar och inget snusk hände. Vi var på bio och Grönan ibland. Det hände en Lördagkväll när jag glodde på TV och det ringde på dörren: Farsan öppnade och sa: tre unga skönheter söker dig. Dra iväg med dom, det skulle jag ha gjort! Jag fick 200 kr. av farsan som sa: Bjud dom på nåt trevligt! Jag har en syster som är 5 år äldre och som var kåt på mig i början av tonåren. Hon är jävligt vacker, vi var ensamma i sommarkåken en sommar. Hon hade bil och hade laddat med starköl. Hon tyckte att vi skulle sola näck men var lite för håriga båda två så hon tog fram en balja vatten, rakhyvel mm. Hon rakade mig och jag rakade henne, fan va skönt det var. Vi visste båda att det var fel men om ingen annan får veta något så kanske det är ok. Vi knullade intensivt i en vecka. Åren har gått och ingen av oss ångrar något. Vill ni ha en annan form av orgasm så kolla in Tina S på YouTube, ett underbarn på gitarr! Amen!

Tomten den 27/12 2016 klockan 01:41

Jag träffade för en del år sen en ung och väldigt vacker tjej på krogen, kanske den bästa jag sett. Hon var betydligt yngre och vi hade intensiv sex ofta under nåt år. Även utomhus och ibland med åskådare. Vi tände båda på det. Jag tyckte verkligen om henne. Vi var lite småperversa båda två, det går väl an när man är vuxen. Så hände en grej, hon hade aldrig träffat min unga dotter. Vi träffades en dag och jag skulle iväg några timmar och dom skulle gå på Stadsfestivalen under tiden. När jag kom tillbaka så stod min dotter utanför porten och grät. Det blev ingen festival utan ett rum nånstans där hon blev antastad av tjejen som jag trodde så mycket på. Jag hade en kompis som var gift med en polis och som höll på med såna grejer så jag ringde henne. En jättebra tjej som verkligen tog det på allvar. Några andra har råkat ut för samma sak under senaste året. En helt oemotståndlig blond skönhet som ingen kunde tro nåt ont om. Hon (polisen) var nyskild och undrade om vi kunde ses på krogen så skulle jag få veta mer. Vi sågs dagen efter över några öl. Vi anar vem det är men har inget namn, adress, telenr. eller något. Vem fan är hon? Vi tror att det är en farlig pedofil som gillar småflickor även om hon är rätt ung och vacker. Samma sak hände i USA för några år sen. Ingen misstänkte den unga vackra tjejen. Jag kollar nätet dagligen och har tipsat polisen några gånger om misstänkta pedofiler. Den tjejen jag letar efter är smart och lämnar inga spår efter sig. Jag tänkte: en dag gör hon ett misstag! Det gjorde hon till slut. Jag chattade för länge sen med en ung tjej som verkade rätt extrem genom en webkamera. Jag kom ihåg hennes rum med foton i bakgrunden som jag har spelat in plus IP-adressen. Det programmet var gratis då och loggade allt. Det finns på Pirate Bay annars, dyrt som fan att köpa men vem fan gör det idag. Jag hittade henne nyligen när hon sökte småflickor. En annan IP-adress förstås men jag kände igen hennes rum med samma foton som några år innan. Jag skiter i vad vuxna människor gör med varandra men barn är oskyldiga och kan inte försvara sig, deras liv blir förstörda och dom glömmer det aldrig. Jag tog kontakt med polisen igen och lämnade ett USB-minne med rubbet och fick höra att programmet var jävligt olagligt men det skiter vi i den här gången. Dom hittade henne i en annan stad och efter en husransakan så var det på håret innan hon började mörda också. Det blev rättspsykiatrisk vård för väldigt lång tid framöver. Henne som jag blev så förälskad i, ja skenet kan verkligen bedra!

Ramses den 06/01 2016 klockan 00:56

Jag skriver det här mest för att få en åsikt av en kvinna, vem som helst egentligen. Lite grejor som förföljt mig genom åren. Jag är en man runt 60. Det började i Stockholms skärgård för länge sen. Vi hade en sommarkåk där och några kilometrar ifrån bodde mina kusiner och moster mm. En av mina kusiner var en ung vacker tjej, 2 år äldre. Jag var bara 13 år när jag blev kär i henne. Det gick ett par år och jag fick moppe. Hon hade alltid vit kort-kort kjol och bondraggarna dräglade och började förfölja henne. Den vackraste flickan på ön fick aldrig vara ifred. Jag skjutsade henne ofta på moppen till fester mm och alla såg avundsjuka ut. Jag älskade henne och hon tyckte om mig och vi ville båda två men vågade inte. Tänk om det kommer ut, vilken jävla skandal! En kväll ringde hon mig när vi båda var ensamma och sa: en raggarbil står utanför kåken och jag vågar inte gå ut. Jag sa: så farligt är det inte, det är inga stygga pojkar. Kan du inte komma och hämta mig! Jag har dragit i mig en flaska vin och får inte köra. Kom hit istället: ta på dig långbyxor, regnkläder och myggmedel, ficklampa, vattenflaska och gärna en panna vin också. Hon smög ut bakvägen och gick genom skogen. Det var kolsvart ute och hon som var så mörkrädd kom ändå efter knappt en timme. Bra gjort sa jag. Fan vad jag har längtat efter dig sa vi båda samtidigt. Ikväll sker det som vi båda vill men inte får. Vi gjorde det ändå: knullade hela natten. Vi hade inte dåligt samvete för det. Åren gick och vi fick barn båda och hon bodde utomlands sen länge. För 15 år sen träffades vi skärgården igen. Hon sa: en tur med båten kanske? Jag såg i hennes leende och blick vad hon ville. Vi landade vid en undangömd klippa och jag sa: Jag antar att du glömt dina badkläder! Självklart och du har glömt badbrallorna! Jag sa på skoj, jaha vad gör vi nu då? Hon garvade och sa: Vi gör som förr, kör utan. Badkläder eller kådis? Båda! Fin tid i mitt liv. Andra kanske har andra åsikter men det skiter jag i just nu. Hur fult var det? Hon dog för några år sen, hon kände inte igen sina barn efter ett par månader och blev en sk grönsak på kort tid. Hennes man undrade om jag ville hälsa på sista tiden? Nej, jag vill minnas henne som den underbart unga vackra kvinna hon var. Alla fattade vad vi höll på med, svårt att dölja sånt men alla höll truten. Ja det var väl fult om något!

Marianne den 28/12 2015 klockan 21:17

Jag är en kvinna som fick ett nytt jobb lite innan jul. Jag var arbetslös ett tag innan och fick ett jobb i en stad 15 mil ifrån. Lite för långt att pendla varje dag och bodde på ett skitdyrt hotell. En ung tjej sa: Vi är några tjejer som delar på en fyra, du får också plats. Hon och jag åkte dit och kollade. Stor fin lägenhet. Jag kan slagga på en madrass i vardagsrummet. Varför då? Jag har en riktigt stor säng! Varför inte, jag har aldrig delat säng med en ung tjej tidigare men nån gång ska vara den första. Jag hade lite kläder på mig men det hade inte hon. Kan du inte också vara naken? Jodå och allt åkte av. Har du haft det skönt med en tjej förut? Nej, aldrig! Vill du testa? Ja, gärna! Det var det bästa jag upplevt. Fan va skönt det var, jag kände hennes tunga överallt. Ja, jag har väl mer eller mindre konverterat till att inse att jag verkligen älskar tjejer! Vi hade det mysigt 4 st. i sängen också. Tack flickor för att ni tog hand om mig. Jag älskar er verkligen! Jag har två unga vackra döttrar också som jag älskar. Dom får inte veta något på bra länge annars är det kört!

Nisse den 13/12 2015 klockan 20:27

Som naturfotograf var jag i norra Västmanland för ett tag sen i Juni. Det var varmt och avlägset. Jag väntade mest på varg och lo-djur men även orre och tjäder. Jag satt i en buske med tele-objektiv när en ung tjej kom och red förbi. Ung, vacker och blond med långt hår. Så vacker hon var! Hon red fram och tillbaka några gånger, hon stannade till slut och började klä av sig allt. Hon tog även av sadeln som hon gömde i en buske där kläderna låg och började rida barbacka fram och tillbaka. Fan va vackert det var och jag hörde hur hon njöt. Det gick för henne och hon vrålade verkligen ut sina orgasmer. Det finaste och vackraste jag varit med om. Tack tjejer för att ni finns!

Imhotep den 05/12 2015 klockan 20:40

Den här är kanske rätt udda. Jag är en man med två döttrar. Vi har badat och solat nakna tillsammans i flera år. Helt naturligt för oss. Ena dottern är bisexuell och den andra lesbisk, helt okej för mig! Dom har många kontakter med andra tjejer som gillar nakenbad och friluftsliv utan kläder. För några år sen fick jag ärva en ö i skärgården. En enda kåk på ön som inte är så stor, kanske 3-400 meter x 100. Genom min dotter var flera intresserade av en naken-vecka på ön i avskildhet. Absolut, men bara tjejer! Jag hade väntat mig kanske 3-4 st. men det kom 11 st. Jättesöta flickor och det var ok. Det var varmt den dagen och alla klädde av sig. Äntligen har jag hamnat i Paradiset tänkte jag och mådde bra av den fina upplevelsen, så många unga skönheter helt nakna! Dagen efter sa min dotter: Ha brallorna på i morgon också! Jag förstår att du tänder på dom, det gör jag med. I morgon ska vi ut och grilla i busken och du får lära stads-tjejerna hur man gör upp en eld, som du lärde mig när jag bara var 5 år på vintern. Vi gick upp runt åtta på morgonen och det var skitvarmt redan då. Hej flickor, inga kläder på i dag sa någon. Efter frukosten gick vi runt en sväng på ön. Jag hade shorts på mig, dom hade ingenting, det var så dom ville ha det. Ja, tydligen finns det unga tjejer som tycker om det. Vi gjorde en stor brasa och grillade korv mm. En tjej filmade alltihop när dom käkade korv helt näck. En tjej sa: jag förstår att att du blir kåt av alla nakna kroppar men det är väl bara att gå in i busken och tömma pungen medans du smygtittar på oss. Det gjorde jag!

Sara den 25/11 2015 klockan 19:35

Redan som ung flicka så insåg jag att jag var en exhibitionist. I badhuset i mellanstadiet så hoppade jag naken i bassängen. Det blev ett jävla liv för ingenting. Jag njöt av det! Det gick några år och jag fick jobb som fotograf. Mest att plåta unga nakna tjejer som ville visa upp sig. Nästan ingen gjorde det för pengarna. Taskigt betalt om man inte blev en stjärna. Några få blev det och blev ekonomiskt oberoende. Jag blev också nakenfotograferad och gav blanka fan i pengarna, jag fick ju visa vad jag hade. Kolla på nätet idag hur många nakna tjejer som anstränger sig för att visa vad dom har. Alla vill visa fittan av nån anledning. Hellre nakna vackra kroppar.

ZORRO den 24/11 2015 klockan 02:09

Alla snygga tjejer i Uppsala läser franska!

Alexandra den 22/11 2015 klockan 20:20

Bra sagt! Jag gillar också tjejer! Man rår väl inte för hur man är född! Jag har alltid tyckt om unga flickor sen jag gick i skolan men det höll jag tyst om då. Annars hade jag blivit svårt mobbad! Jag hade en relation en gång med en tjej i klassen. Vi hade rökt opium då. Det var ingen trevlig upplevelse. Jag blev hög som fan! Det var både första och sista gången. Vi hade det skönt några gånger i en sommarkåk men hade det kommit ut så hade vi varit helt körda. Det var ju så fult då. Två unga flickor som älskar varandra. Som tur är så har jag en pappa som älskar mig för den jag är. Tack Far!

Anna den 17/11 2015 klockan 21:12

Jag vet inte riktigt var jag hör sexuellt hemma. När jag började på Universitetet i Uppsala nyligen: Alla tjejer var ju så vackra. Jag hade svårt att koncentrera mig på undervisningen med alla skönheter omkring mig. Nu vet jag vem jag är: En ung lesbisk flicka. Det är riktigt fult det men det skiter jag i. Jag älskar vem fan jag vill. Nu är det sagt!

Kommentera

Lustjakt

Stort sortiment med sexleksaker.

SexleksakerOutlet.se

Få en större kuk!

Svenska sexkontakter

Knulla med andra svenskar!