Unga och kåta

Unga och kåta

Vi är ett par som älskar sex så vi tänkte dela med oss lite granna

par bilder amatör

  • Listades 2013-06-6
  • 53 327 visningar
  • 38 244 klick
  • 162 gillamarkeringar
Besök bloggen

Kommentarer

Buzzinteractive den 21/03 2017 klockan 23:04

Härlig kvinnokropp. Helt ljuvlig fitta. Läckert öppen och nersprutad. Nyfiken på tuttarna. Frugan gillar kuken. Ganska stor tycks den vara?

Klitty den 19/03 2017 klockan 21:03

Det här handlar om nakenhet, om man tycker om att vara naken inne och ute. Jag en ung tjej som tycker om det. Jag är inte alltid naken men rätt ofta. Jag ser nog bra ut och trivs med min kropp. Jag har många speglar hemma och tänder på mig själv ibland. Varför skämmas för att man ser bra ut? Jag gillar både och men tjejer har jag haft det skönast med, framförallt när vi varit flera med mycket champagne och när hämningarna släpper. Lördagen på eftermiddan när dom kom och klädde av sig för att laga käk så kom min brorsa dit och höll på att smälla av, av alla nakna skönheter. Allt började som en ploj i skärgården på Midsommarafton för länge sen. Vi var några stycken som åkte ut i ytterskärgården i vår gamla träbåt till en liten ö. Vi hade just landat och kånkat grejorna ur båten när en gammal skuta med tändkule-motor kom dit. En vacker gammal skuta fylld med unga vackra nakna tjejer. Klart att det blev trångt i badbrallan för dom, så många unga vackra nakna flickor hade dom inte sett innan, inte jag heller! Jag blev förförd av en naken blondin från Östermalm som tyckte om mig och jag tyckte om henne också. Idag bor jag långt ute på landet med brorsan och hans dotter. Vi har det skitbra just nu. Livet leker! Liket lever! När vi ändå är igång så hörde min farfar från Hälsingland för länge sen på en begravningsfika: Ta en kaka till pastorn, det är liket själv som har bakat. Gojö!

tony den 03/12 2016 klockan 05:35

Jävla fetto ta och banta din svulstiga kossa!

Kallekuken den 15/06 2015 klockan 12:05

Om VAD???

Kommentera

Lustjakt

Stort sortiment med sexleksaker.

SexleksakerOutlet.se

Få en större kuk!

Svenska sexkontakter

Knulla med andra svenskar!